söndag 11 maj 2008

Konserthelg igen

Jag gillar helger som bjuder på bra spelningar på både fredagen och lördagen. Jag hade en sån i april och nu i helgen hände det igen; och den här helgen var till och med ännu bättre (på sitt lilla vis) än den förra grymma konserthelgen, för att jag hann med tre spelningar (eller fyra om man räknar ett förband som jag inte riktigt var intresserad av).
Fredag 9:e maj, Debaser Malmö: Surrounded, med mina kära kolleger Tom på bas och Johannes på trummor. Riktigt riktigt bra. Men påminner mig irriterande mycket om något från 90-talet som jag inte kan komma på vad det är.
Lördag 10 maj, Debaser Malmö: Universal Poplabs releaseparty för tredje skivan "Seeds". Christer har kul på scen.
Och grymme Hans Olsson.
Jag blev väldigt förtjust i Universal Poplab-killarna när jag intervjuade dem i november, så det var väldigt roligt att träffa dem igen! Tyvärr åkte de hem till Göteborg efter spelningen, styrkta av frukt...

Efter Debaser gick vi vidare till KB, där Juvelen spelade (förband var Love Is A Burning Thing, som jag i och för sig inte bryr mig så mycket om, men tyckte ändå väldigt synd om dem för att det bara var ungefär 20 pers i lokalen, och bara två som orkat ställa sig framför scenen...) Juvelen var mycket bra - hade just köpt hans debutalbum som jag verkligen gillar - och jag tycker fortfarande det är lika roligt att han var med i extremt ocreddiga Pineforest Crunch, och att han nu blivit liksom hipp och trendig.