lördag 18 april 2009

Bästa Marit Bergman

Jag har varit väldigt förtjust i Marit Bergman sen hon släppte sin första solosingel "Waste More Time", och intervjuade henne för Fozzie runt första skivan "3am Serenades". Nu jobbar jag med henne, som hennes Key account manager för hennes hemsida med prenumerationstjänst (www.maritbergman.net) på Mubito.
Det har varit roligt att följa Marit genom karriären, för jag tycker hon har förändrats jättemycket; från indie-Marit till sofistikerade Marit, som jag såg på Victoriateatern i Malmö i fredags. Det var bara hon och en flygel, och en väldigt skön närvaro - jag har hört berättelserna om Eva Röse och Eva-Röse och popstjärnan hon hade en crush på några gånger nu (jag har sett henne live inte mindre än 5 gånger det senaste året), men det gör inget; det är lika kul varje gång, för Marit har en förmåga att komma nära sin publik.
Marit är helt enkelt grym, och jag hoppas jag kan fortsätta jobba med henne länge länge till.

En liten snutt av "1985", som hon släppte genom prenumerationstjänsten.

Och "Boom Boom". Den är b-sida på "Can I Keep Him?"-EP:n, men jag hade helt missat hur bra den var tills jag hörde den live i Varberg i augusti. Nu är den en av mina absoluta favoritlåtar med Marit - även om "Waste More Time" alltid kommer vara bäst, för det var den jag hörde först.