lördag 24 april 2010

PopSmart med Kaj Kindvall

Jag har fått den stora äran att vara med i en musiktävling med Kaj Kindvall på radio; PopSmart på P4. Det sändes förra lördagen, och kan nu lyssnas på på nätet.
Det var jättekul att vara med, men det roligaste var nog ändå att få prata med Kaj Kindvall - mannen, myten, legenden - på riktigt!
Lyssna på hemsidan!
Eller här på direktlänk till inslaget.

måndag 19 april 2010

This Is Head i Stockholm 2

På Bengans den 17 april.

Tom

Björn

En av panflöjtsindianerna skaffade sig lite nya intryck... Han kom till och med in efter en stund.

Adam, Henric och Tom

söndag 18 april 2010

This Is Head i Stockholm 1

På Debaser Slussen 16 april 2010.




lördag 17 april 2010

Jonathan Johansson och RebekkaMaria på Södra Teatern

Vi var på Jonathan Johansson på Södra Teatern i tisdags. På något sätt hade vi helt missat att det skulle vara förband, så när ridån drogs upp och det inte var Jonathan som stod på scen hade vi ingen aning om vem det var. En snabb tanke på RebekkaMaria drog förbi i mitt huvud, eftersom vi hade hennes hemsida på Mubito så jag sett en massa bilder på henne, men jag hade verkligen ingen aning, så jag blev rätt nöjd när hon efter första låten presenterade sig och jag hade rätt.

Det var på gränsen till det pretentiösa, men jag tycker ändå att hon var en glad överraskning. Dessutom gillade jag att hon såg så glad ut hela tiden när hon sjöng, att hon bjöd på en snygg show och att hon hade en fin klänning.



Sen kom Jonathan. Jag var lite skeptisk under de första låtarna, för jag tyckte att han krånglade till sina fina låtar med konstiga versioner, och så är jag inte särskilt förtjust i det där med att sitta ner på konserter.

Men spelningen växte ju längre den pågick, och när Jonathan framåt slutet presenterade "Sveriges bästa sångerska" och Titiyo klev in på scen började vi närma oss det magiska. Deras röster var en match made in heaven, och de två nya låtar som han och bandet spelade lät riktigt riktigt bra!